Vi arbetar med några av marknadens bästa produkter för avancerad hudvård.

I vår onlinebutik kan du enkelt beställa hem produkter från NeoStrata. Besök vår onlinebutik via knappen nedan.

Butik och rådgivning

I vår butik på kliniken säljer vi NeoStrata, Exuviance samt La Roche Posay och erbjuder dig personlig rådgivning av kunnig personal. Våra produkter är vetenskapligt beprövade och rekommenderas av våra hudläkare för att återställa, förbättra och synbart ge huden nytt utseende. På måndagar mellan 12-17 är shoppen öppen och vi hjälper dig på plats med rådgivning och kostnadsfria konsultationer.

Om du vid andra tidpunkter vill veta mer om vilka produkter som passar dig bäst är du alltid välkommen att ringa oss på 0708–74 00 65, där vi svarar så snart vi inte är upptagna i behandlingar.

NYHET! Nu har vi öppnat vår onlineshop för att du enkelt ska kunna beställa dina Neostrataprodukter direkt hem i brevlådan. Besök shoppen här.

Vill du beställa ur vårt bredare sortiment eller hellre hämta upp dina produkter hos oss är du välkommen att mejla oss din produktbeställning på produkter@privatlakarna.se. Din beställning kommer sedan att finnas tillgänglig för upphämtning och betalning i vår reception.

Tänk på när du mejlar din beställning att följande information finns med:

  • Namn
  • Personnummer
  • Produkter
  • Samt önskad tid för upphämtning