Jobba hos oss

Uppskattar du, precis som vi, en arbetsplats med högt i tak, utvecklingsfokuserad agenda och ett gott gäng av kollegor med nära till skratt?

Vi är alltid intresserade av kompetenta, entusiastiska och engagerade personer som vill vara med i vår satsning på att bli Sveriges ledande vårdcentral.
Vi rekryterar löpande främst läkare inom hud och allmänmedicin samt sjuksköterskor.

Skicka in din spontanansökan till rekrytering@privatlakarna.se så hör vi av oss om vi har en öppning för dig!

Lediga tjänster

Sjuksköterska

Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus och mycket glädje i arbetsgruppen. I tjänsten ingår sedvanligt mottagningsarbete som sjuksköterska/distriktsköterska, provtagning, vaccineringar samt telefonrådgivning.

Förutom de dagliga arbetsuppgifterna bidrar du med idéer och tankar på hur vi kan utveckla våra rutiner och bli än bättre på det vi gör. Hos oss är beslutsvägarna korta. Vi erbjuder en bra arbetsmiljö i fräscha lokaler mitt i centrala Helsingborg och har bekväma arbetstider då allt arbete sker dagtid. Tjänstens omfattning kan diskuteras men ligger i spannet 75-100 %.

Vi hoppas du vill bli en del av vårt kunniga och trevliga team.

Profil på dig vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gillar att ta ansvar och arbeta lösningsorienterat. Du är en engagerad person som är van att arbeta självständigt och är trygg i din arbetsroll, gärna med erfarenhet från primärvården.

Är du intresserad? Skicka in din ansökan till rekrytering@privatlakarna.se. Märk din ansökan med ”Sjuksköterska” i ämnesraden!

Vid frågor om tjänsten, kontakta Pernilla Henriksson tfn 072-217 72 33.

Hudläkare

Vår hudverksamhet växer ständigt och vi söker därför löpande specialister inom hud som vill vara med och utveckla vår hudmottagning. Inom hud jobbar vi både med medicinska behandlingar på uppdrag av region Skåne, men också med estetiska behandlingar till privata patienter. Vi har idag fyra hudspecialister plus sjuksköterskor och undersköterskor som arbetar inom verksamheten. För mer information eller för att anmäla intresse hör av dig till vår verksamhetschef Pernilla Henriksson på pernilla.henriksson@privatlakarna.com

 

Specialist inom Öron-Näsa-Hals

Vår mottagning listar kontinuerligt på nya patienter och för att kunna ge än bättre vård önskar vi komplettera vår klinik med specialist inom Öron-Näsa-Hals. Är du intresserad av att arbeta i en positiv och prestigefri miljö där man är snabb till handling och mycket lösningsorienterade är Privatläkarna rätt arbetsplats för dig. För mer information eller för att anmäla intresse hör av dig till vår verksamhetschef Pernilla Henriksson på pernilla.henriksson@privatlakarna.com

 

Gynekolog

Sedan några månader tillbaka har vi fått tillgång till nya, utökade och superfina lokaler. Vi har därför möjlighet att utveckla vår verksamhet med nya specialistområden och skulle gärna vilja lägga till gynekologi till vårt erbjudande. Vi är en flexibel arbetsplats med goda möjligheter till olika lösningar för att ge verksamheten så bra förutsättningar som möjligt. Är du sugen på att utveckla mottagningen tillsammans med oss, eller har frågor/funderingar så hör av dig till vår verksamhetschef Pernilla Henriksson på pernilla.henriksson@privatlakarna.com

 

ST Allmänmedicin

Vi söker en ST inom allmänmedicin för att komplettera vårt team på vårdcentralen. Hos oss arbetar idag fem allmänspecialister, en specialist inom ortopedi, fyra hudspecialister och två legitimerade läkare. Är du intresserad av att ansluta dig till oss och göra din ST i en dynamisk och utvecklingsorienterad organisation, eller har frågor kring verksamheten så hör av dig till vår verksamhetschef Pernilla Henriksson pernilla.henriksson@privatlakarna.com